Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 28. November 2020 :

DSJ night 86 og 22-års jubilæum hos Anders Bilgaard (14.30 – 04.45)

Intet år uden jubilæum! DSJ-medlemmerne trodserede Covid-19 og da LMN igen havde fået lov af mor-Mette at forlade kommunen, kunne medlemmerne bevæbnet med mundbind og sprit, mødes hos Aalborg Streetfood. Det var heldigvis indenfor, desværre var flere boder lukket.

Der blev hurtigt fundet øl og en afkrog med bløde sæder så de aldrende kroppe kunne overleve de næste timer med TP, øl og mad. Terningerne blev kastet og spørgsmål besvaret. Som det er set mange tidligere, fik Blå blok en god start og fik opbygget et forspring til Rød blok. Føringen holdt som tidligere år ikke og Rød blok fik ræsonneret sig frem til det ene gode svar efter det andet. De fik dermed vendt spillet og tog sejren i første spil.

Medlemmer fik en velfortjent snack bestående af nachos, desværre var de blevet overhældt med flydende ost der end ikke ville spises af en udhungret mus. Det var bestemt en snack medlemmer ikke ville prøve igen. Andet spil gik i gang, og som tidligere fik Blå blok en god føring. Spillet blev sat på pause, mens Streetfoods udvalg blev undersøgt og middagen indtaget. Efter pausen, kom Rød blok igen og landede først i midten, men fejlede dog på det afgørende kort. Blå blok fulgte trop og fik samlet alle oste og landede i midten. Minsandten om ikke Blå blok kunne svare på spørgsmålene og fik dermed udlignet.

Det var nu på tide at flytte til de nye lokaler i Gug, da Streetfood lukkede og Nighten skulle til at begynde. Efter en hurtig rundvisning af lokalerne og klargøring af bordet mv., blev det besluttet at udskyde nighten indtil der var fundet en vinder af TP. Det sidste spil trak tænder ud og var ligesom de forrige spil langt. Ostene fløj til begge hold, men ulig andre afgørende spil, fik Blå blok tilkæmpet sig den samlede sejr! 22 års Rødt styre var væltet og Blå blok stod endelig øverst på tronen. Nu må tiden vise om Blå blok kan beholde tronen eller om de må afvige for Rød blok.

Det var nu, endelig, tid til at starte nighten, kl. 1.50. Referat go økonomi fra sidst night blev hurtigt godkendt. ØC fremlagde nightens regnskab fra det nye system Billy som KNL og LMN havde arbejdet på. DSJ har dermed erstattet Excel arket med et online bogføringsystem. Under spillet, byd AB på pålægskagemand der kunne mætte alle medlemmer. Der blev budt på øl, GT mv. Der blev nået en runde til hvert medlem hvor kortene blev vendt, BlackJacks blev uddelt og klubkassen endte med at blive fyldt lidt ekstra op.

LMNs svigerfar sad oppe hele natten og ventede på sviger sønnike skulle ringe. Opkaldet kom dog først efter svigerfar var gået skuffet i seng. LMN og AFS blev afhentet 4.45 hvor nighten sluttede. Det blev en kort night der dog sluttede senere end mange af de seneste nights.

Næste night er planlagt hos LMN, lørdag 20. februar.

Generalsekretær
Kenneth Nikolov Larsen