Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 11. -14. maj - Athen 2017 :

DSJ went Greek
Som et led i DSJs fortsatte bestræbelser på at udvide sin kulturelle horisont, var der i perioden 11.-14. maj planlagt ekskursion til Athen – Grækenland.
Mens KNL kunne sove længe ovre på øen, skulle klubbens øvrige medlemmer enormt tidligt op for at nå morgenflyveren. AB og AFS skulle med hyrevogn til lufthavnen og chaufføren, var hos AB et kvarter tidligere end planlagt, hvilket resulterede i at AB alene nåede at få ristet en halv bolle. Sikke en start! – Til gengæld gik snakken vældigt i vognen, hvor chauffør og AB kunne dele deres fælles begejstring for Hans Otto Bisgaard og støbejernshavemøbler. Med formaningen fra chaufføren om, at "”nu skal I ikke gøre noget, som jeg ikke kunne finde på”, stod det klart for medlemmerne, at de havde fuldstændig frit spil.
KNL stødte til i Kastrup og valgte, at klubbens medlemmer skulle købe sandwich til flyturen i den absolut dyreste bod, idet han så fik mulighed for at flirte med smørrebrødsjomfruen. De øvrige medlemmer mente ikke, at merværdien stod mål med merprisen.
Flyveturen gik forbilledligt uden spild af kaffe og vel ankommet til Greece stod limousinen klar med fixed price. DSJ valgte at gøre som de lokale og tog en Skoda i stedet. Timingen var således upåklagelig, da medlemmerne ramte Apostlos´ lejlighed samtidig med manden selv, der havde armen fuld af chips og vin til drengene. Apostlos og lejligheden var en ”class act” og der var intet at sætte en finger på……bortset fra det ene aircon.
Medlemmerne smed straks trøjerne og indtog såvel altan som øl. Topklasse! -Senere stod det dog klart, at der skulle kultur indenbords. Det blev besluttet, at besøge Akropolis og efter adskillige timers bjergvandring fandt KNL det officielle skilt, der stod skrevet på bagsiden af en serviet. Godt gået Larsen! – Det viste sig dog efterfølgende at være en blindgyde og medlemmerne måtte udsætte besøget.
Undervejs lykkedes det medlemmerne at besøge landets nationalhave, hvor mandarinerne var mere end almindelig sure. For enden af haven lod medlemmerne friste af en turistfælde, der bød på øl, gyros og det mærkeligste optrin, hvor et par fede fyre forsøgte at flytte en glascontainer med håndkraft.
Samme aften valgte medlemmerne at besøge den michelin-strøede onani-sis restaurant på øverste etage. Her var der udsigt til Acropolis by Night. Stjernerne hænger lidt løsere i Grækenland (!) men måltidet (uagtet ål og beskidte pincetter) gik an. KNL fik en fornuftig dialog i gang med servitricen, der dog ikke efterfølgende kunne garantere sit selskab på det af hende anbefalede sted. Derfor valgte medlemmerne i stedet at slutte aftenen på værtshuset umiddelbart ved siden af restauranten. Det skulle vise sig, at der var livemusik i form af jazz, hvilket AB og KNL var vældig tilpasse med. Så meget at de faktisk faldt i snak med et par musikere, som de anstændigvis tilbød et par drinks. Da regningen skulle betales, fik medlemmerne flash-back til San Francisco og LMNs flugt fra fotohandleren……………medlemmerne havde ikke sat sig godt nok ind i turistpriser og moms-systemet. Sådan var det…..
Om natten fik AFS et ildebefindende og ville sætte vinduet på klem. Dette afstedkom udløsning af skal-alarmen og natlig forvirring, der ikke blev mindre af lejlighedens massive størrelse, som KNL i situationen knap kunne overskue. Vagtselskabet ringede……..og smækkede på! – men Larsens rolige gemyt, beroligede Apostlos og alt blev godt igen.
Dagen derpå skulle byen opleves og efter at have set Akropolis, landets nedslidte parlament og down-town var det på tide at besøge Escape-room, hvor en crazy professor havde spærret medlemmerne inde. Lige bortset fra den allerførste opgave, hvor det ikke lykkede at finde en nøgle, der lå lige ved KNLs sure tæer, ja så gik det rigtig godt og rødderne slap fri til sidst. Havde nøglen befundet sig ved ABs neutral lugtende fusser, havde man nok ikke haft samme aversion mod at lede i gulvhøjde.
Efter at have set Akropolis adskillige gange bevægede medlemmerne sig mod ruinerne men blev forinden shanghajet af den sødeste lille græker, der så gerne ville servere mousakka på sin 75-graders varme tagterasse med udsigt til Akropolis, som vi ved den lejlighed så fik set. Det blev noteret af medlemmerne, at der også var en håndfuld opmærksomhedskrævende amerikanske turister på Akropolis.
Det var en skøn dag med masser af indtryk og medlemmerne besluttede sig således for at købe verdens største pizzaer i verdens største poser og nyde dem på altanen sammen med et spil backgammon. En beslutning LMN ikke mindst bifaldt, idet han var blevet skidt på af en due.
Som en lille note kan det bemærkes, at aircon ikke virkede optimalt på LMNs og AFS´ værelse, hvilket afstedkom gennemblødt tøj af kondensvand, hvorefter KNL satte en glas i vindueskarmen således vandet kunne dryppe deri…..og kom med en formaning om, at det ikke var drikkevand.
Dagen efter friske og veludhvilede, kunne den leverede morgenmad påny indtages på altanen og tanken var, at medlemmerne skulle på bustur samt se, jamen måske ligefrem besøge, Akropolis. I skyndingen på vej ud af huset lykkedes det dog AFS at bælle førnævnte kondensvand. Det var ikke så godt, men skidtet ville simpelthen ikke ud igen, selvom fingrene kom deep-throat. Sikke en evne at have!
Hvorom alting er, så købte medlemmerne billet til bustur og blev i øvrigt tilbudt en smøg, af den venlige forhandler. Ved første stop fik AFS fat i vagtlægen i Aalborg, der ordinerede øl og en smut i vandet. Så var alt godt igen!!
Medlemmerne fik set både stadions og ruiner. Der blev drukket milkshakes med havudsig og udsigt til en fed gæst. AFS fik savlet over en guldvespa og da det var tid til eftermiddagsøl ved vandet, skulle medlemmerne passere et stort antal hjemløse kattemisser. Medlemmerne fandt en hyggelig strandbar, hvor tæerne også kunne dyppes i vandet. Til gengæld var lokummet urimeligt klamt……godt medlemmerne ikke havde tyndskid.
Slutteligt blev der handlet gaver og medlemmerne nød den skønneste og største grilltallerken til aften mens næste eksursion blev drøftet.
Efter maden tog medlemmerne på udendørs cocktailbar, hvor kendissen Violetta antageligvis også nød en Shirley Temple – Disney og alkohol er jo ikke foreneligt. Trods høje priser serverede baren stadig den elendige klorvand på kande!!!
Der blev talt en smule med friendly guy (vel nærmest en slags husven), der også lige kunne hjælpe med at hæve penge. Medlemmerne trængte herefter til lidt musik og fortsatte således til en ny klub med optræden. I øvrigt 2. gang at klubbens medlemmer besøgte Alcatraz! Det var nu meget sjovt omend aftenen blev dyr. Der var en god varme på klubben og det blev noteret, at LMN havde svedig overlæbe efter et tilsyneladende udsøgt nummer.
Da natten begyndte at blive til morgen, hoppede medlemmerne ombord i (samme!) taxa, som kørte dem til klubben. Der blev aftalt afhentning ved lejligheden næste morgen, så alt var godt.
Apostlos kunne ved aflevering notere sig, at lejligheden fremstod pletfri og medlemmerne takkede for skøn husly.
Turen til lufthavnen var pænt underholdenende for LMN, idet chaufføren havde sin helt egen tilgang til verden. Meget betryggende!
Efter indtagelse af en ringe pizza gik turen mod Danmark, hvor det blev noteret, at såvel AB og LMN på upassende facon, havde tilrettelagt deres bummelum til flyturen. Der blev sagt farvel til KNL og de resterende medlemmer slog tiden ihjel i den kedelige lounge.
Undervejs i indenrigsflyet fik LMN en ildevarslende telefonbesked fra sin mekaniker. Det er efterhånden en skidt tradition, at LMNs ekskursioner afsluttes med enten mekanikerregning eller ligefrem ny bil.
Tak for en god tur drenge! – Den var absolut åndeligt berigende.

Generalsekretær
Anders Flamsholt Sørensen