Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 23. September 2017 :

KNL havde denne gang valgt at sende konen til Indien, for at sikre sig, at Nighten ikke blev befængt med østrogen. Muligvis lidt overkill men bestemt godkendt.
Klubbens øvrige medlemmer havde besluttet sig for ikke at besøge McD på vej til staden men det gjorde de så alligevel. Undervejs besøgte de en Subaru.....noget.

Vel ankommet til afdelingen blev der fluks bestilt pizza og ANL underholdte med tryl. En sand kopi af farmand, der også i sine unge dage gik for at være fiks på fingrene.
Det noteres, at der var chili på pizzaen.

Mødet kunne begynde og det blev besluttet, at hæve overførslen til opsparingen til kr. 300 pr. mdr. Man må ikke gå ned på kulturrejser.

For fuldstændighedens skyld skal medlemmerne til næste Night huske, at bordet er hos LMN, benene hos AB og skoen hos AFS.

Oplæg til de næste Nights er 25/11 hos AFS og 20/1-18 hos LMN.

Spillet kunne begynde og det gik rigtig godt. Så godt at medlemmerne ude på de små timer bevægede sig ud på balkonen for at nyde et kanonslag. Uforsigtighed fra AB gjorde, at døren smækkede i og medlemmerne var trapped. Tilråb om hjælp til forbipasserende kvinder havde den modsatte effekt. Ulrik og Betina ignorerede groft alt det lort der blev kylet over på deres terrasse. Til sidst måtte KNL ignorere sund fornuft og i et uforsvarligt øjeblik forcerede han gelænderet og brød ind i naboens lejlighed. Heldigvis kendte han dem en smule i forvejen idet han havde klaget over dem.

Efter perioden uden vådt og tørt i det fri, bød KNL på revet gris. Smagte dejligt!

Spillet sluttede 3.40 og medlemmerne tordnede i seng.

Dagen derpå kunne KNL diske op med morgenkomplet, hvilket lagde en god bund for de øvrige medlemmer, der herefter kunne drage vestpå........selvom nervøsiteten spredte sig i vognen, da ABs VISA viste sig spærret ved broen. Meget ubehageligt.....

Generalsekretær
Anders Flamsholt Sørensen