Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 30. Juni 2018 :

Medlemmerne var mere end almindelig forvirrede til denne Night. AB var som sunket i jorden og der forelå ingen invitation. Det lykkedes dog trods alt til sidst, at opsnuse at det hyggelige sommerhus med græstaget skulle lægge rammer til.

Aldrig såsnart var medlemmerne bænket før der blev serveret bamsejuice/mongolbenzin med brus/tæskelækker læske a la rød prosecco. En skøn sommerdrik, der matchede LMNs sommerhår.......på hovedet.

AB havde sat årsregnskab på dagsordenen men det var en tynd omgang. Man foranlediges til at tro, at han ikke havde forberedt sig ordentligt.

Næste Night i KBH. blev aftalt til 22/9. Det bliver spændende at opleve hovedstadens mange muligheder. KNL overvejer iøvrigt at indføre forslag om frigivelse af digitale indbydelser. Måske i stil med den SMS som AB sendte på dagen til denne Night.

LMN gav fyldig referat fra Ingers bryllup og viste film herfra. Det imponerede medlemmerne, at selveste Elvis stod for underholdningen og LMN viste et klip, hvor han viste den smukke brud en venlig gæstus på kinden. Hun blev all shook up.

Baren bød på gin med alt muligt og i takt med at månen skød op i raketfart blev kortene vendt og drejet.

AB grillede et par grillpølser fyldt med flydende ost. Sikke en mundfuld!

Da klokken ramte 2.45 var medlemmerne trætte og mens KNL drog til Aaby gik de øvrige medlemmer til køjs på heden. Tak for endnu en skøn aften.....vi glæder os til at få en indbydelse.

Generalsekretær
Anders Flamsholt Sørensen