Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 19. Januar + jubilæum 2019 :

Destinationen var Kbh. da jyderne indtog læderstuen i AFS' nye hyperavancerede røde lyn. Der var booket færge og efter lidt drøftelser endte det med enighed om, at vi ikke behøvede 3 timer for at nå Aarhus.......hvilket ikke havde været tilfældet, hvis vi havde kørt i sigøjnernes Mercedes S600!

Der var bestilt beværtning på færgen, hvor AB pralede med sin bakterieresistens og i den forbindelse tilbød at slikke på færgens håndtag som bevis. De øvrige medlemmer valgte at tro på manden uden slikkeri. Det noteres, at den tid han ikke lå syg tydeligvis ikke var blevet brugt i klubbens tjeneste, idet der ikke forelå regnskab.

Vel ankommet efter bøvl med den adaptive fartpilot og alt andet der krævede kamera, samt LMNs højlydte brok over den tyske vogns oldnordiske ledningstilkobling til Apple CarPlay var scenen sat til de årlige smæk i Trivial Pursiut. KNL havde havde valgt vaskeriet. Et passende spørgsmål til LMN kunne iøvrigt være: er Apple CarPlay ledningsfri til en spritny Octavia ?

Der var masser af gode spørgsmål og medlemmerne lærte da også, hvor langt der er til et håndboldmål fra pletten. Rigtig spændende blev det dog aldrig og især anden omgang startede forholdsvis voldsomt. Vi antager, at det kommende folketingsvalgs sejrherrer har samme kulør men mon ikke Thyra Frank viser sin anerkendelse ved at æde RØDE pølser! - hun har jo en sikker stemme blandt et af klubbens medlemmer.

Efter end spil gik turen til den semilokale Lelé, hvor der blev indtage vietnamesisk streetfood a la Åbybronx. Spændende spændende.

Sikke et hyggeligt jubilæum, der stille og roligt udviklede sig til en Night. Dog ikke uden nervøsitetidet der muligvis ville tilkomme rygende somaliere. En oplevelse de provinsielle medlemmer ikke ønskede i bagagen.

Der blev heftigt drøftet ekskursion 2019 men grundet manglende skriftelighed blev det så ekskursion 7.-10. maj 2020.

"DSJ does USA 2" blev stadsfæstet til klubbens 30 års jubilæum og der påbegyndes opsparing kr. 150 pr. mdr. Har alle husket det?

Fuld elektronisk indbydelse blev vedtaget og der skal adviseres på tråden. Indbydelsen sendes 3 uger før mødet og som noget nyt er det pålagt værten, at byde medlemmerne på en cigar.....altid!

Spillet kunne gå igang og de var forrygende. Ikke mindst grundet værtens legendariske, og for 90'erne, tidstypiske compact disc-samling.

Da natten faldt på var der røg i køkkenet og den den notorisk ekstravagante vært, havde pludselig fremtryllet stegt lever. Det var en skøn overraskelse.

Da klokken ramte 3.35 gik medlemmerne til køjs og jyderne drønede vestpå, kun afbrudt af et glimrende måltid med kylling.

Snap-snap-snude

Generalsekretær
Anders Flamsholt Sørensen