Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 24. August 2019 :

Denne sensommeraften bød AB til kort i sommerresidensen, hvor LMN entrerede i sin nye vogn, der repræsenterede en værdi, der var højere end de øvrige medlemmers samlede vognpark......ikke at ABs nyeste skud på stammen gjorde den store forskel.

Det blev besluttet (igen), at ØC foranlediger, at opsparingen (administrativt) fremadrettet opdeles i USA og øvrige i forholdet 150/250.

I samme forbindelse blev Prag drøftet og fly kontra kørsel i LMNs lokalbyggede semirusserslæde med næsten trådløst Apple Carplay. Som akkompagnement til drøftelsen blev der serveret østeuropæiske rabarberbobler, der smagte bedst ved første opskænkning idet al saltet tilsyneladende havde lagt sig på bunden..........saltimens.....altimens værten vimsede rundt og klapsede diverse insekter.

Næste Night hos LMN er som udgangspunkt 2/11 inkl. jubilæum og næste-næste Night 18/1-20 i mulighedernes by.

Det blev bemærket, at GS` referat af af seneste Night var kedeligt. Der var bred enighed om, at der var indsneget sig metaltræthed hos GS, der har bestredet posten siden 2010. På baggrund heraf synes det (i modsætning til ledelsen i Venstre, der var også var ramt af kedelig metaltræthed) åbenlyst, at bør GS trække sig fordel for nye friske kræfter, der kan bidrage med underholdende referater. Som gentleman må man lytte til baglandet.

Under radioens blide toner uden Tom Jones på hverken walisisk eller preussisk facon gik spillet lystigt for sig.

Hen på natten blev der serveret døde fingre med mayonaise og på opfordring sågar med remoulade. What a treat.

Pølserne fordelte sig helt ned i tæerne på LMN, så områdets gnavere ikke kunne lade pølsetæerne være og LMN kvitterede med rytmisk dans. Skøn kultur hen på natten.

Sidste kort blev vendt kl.3.00, hvorpå medlemmerne lod sig indsvøbe i mosekonens bryg, der havde spredt sig i det nordjyske landskab.

Generalsekretær
Anders Flamsholt Sørensen