Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 17. Oktober 2020 :

DSJ night 85 hos Anders Flamsholt Sørensen (19.30 – 02.40)

Den første night i 2020 og næste et år siden den seneste night, primært pga. corona situationen. Nighten blev afholdt hos AFS, som ikke kunne byde på corona, der var dog andre øl og en bred vifte af alkohol med forskellige smagsvarianter.

Nighten bød også på en omrokering af de 4 topposter i DSJ. Sidst der blev omrokeret var i 2011, nighten efter medlemmerne så det legendariske referat fra USA som ikke har kunne tåle at se dagens lys siden. Det var en længe ventet omrokering og det blev bekræftet at det var metaltræthed at spore i den nu tidligere GS, da referatet bød på både forkert dato og en forglemmelse af at det faktisk også havde været et jubilæum og en omvendt night. Til trods for fejlene blev referatet godkendt med kommentarer.

Økonomien blev også godkendt og efter at Excel regnearket havde været forsvundet i knap 2 år, havde den daværende ØC genskabt modellen så den kunne overdrages til den nye ØC – dog manglede pengekassen og mappen stadig – den ligger umiddelbart på et område mellem Gistrup og Gug. Den daværende ØC fik også ryddet lidt op i fordelingen af opsparingen som blev fordelt på ekskursion og USA i 2028 (såfremt landet stadig består).

Jubilæum 2020 og næste night blev planlagt til 28. november med jubilæum først i Aalborg og night i klubbens nybyggede lokaler i Gug.
Det blev under spillet diskuteret at den udskudte ekskursion til Prag skulle planlægges til 13. - 16. maj i 2021 afhængig af indrejsetilladelse.

Kortene blev vendt og vendt til klubben fordel – den næsten et års pause i BlackJack træning kunne ses på alle medlemmer som alle tabte og 3 medlemmer måtte optage yderligere lån for at klare sig igennem spillet.

Inden nighten endte blev der budt på natmad bestående af hot-dog – en klassisk natmad i DSJ-regi.

Nighten sluttede 2.40 og endnu engang uden at medlemmerne fik nydt en lårrullet cigar – måske er en vedtægtsændring under opsejling…

Generalsekretær
Kenneth Nikolov Larsen