Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 24. april 2021 :

DSJ night 87 hos Kenneth Nikolov Larsen (20.00 – 04.00)

Trods nighten skulle afholdes af klubbens medlem øst for Storebælt, blev nighten afholdt lidt nord for Lyngby, Nørre Lyngby i Nordjylland.

Et afkølet sommerhus var stillet til rådighed for nighten og der blev aftenen igennem smidt brænde i ovnen for at holde frosten ude. 3 medlemmer havde valgt at overnatte i sommerhuset og blev indlogeret i hver deres værelse ved ankomst.

Der var dækket op med øl, spiritus, færdige-mixede drinks mv. – en god variation der gjorde at LMN blev lidt træt af at han skulle hjem og passe børn den næste dag – heldigvis er ungerne snart så store at de kan være alene hjemme (medmindre der glemmes at stå af i Roskilde…).

Da covid-19 fik sat en bremse i den planlagte 2020 ekskursion til Prag, blev den i første omgang udskudt til 2021, men her er restriktionerne blot blevet værre og endnu en gang må turen udskydes til 2022. Som en kompensation blev der talt om at lave en Rom tur (altså til byen Rom ikke blot en druktur) til efteråret 2021 såfremt restriktionerne tillader det.

Kortene blev bladet godt og selvom der var mange perfekte par, blev der ikke altid spillet på dem, men medlemmerne fik da udbetalt gode gevinster her og der. Dog ikke nok til at de forskellige croupierer fik hentet en stor del af startkapitalen hjem igen.

Hen på natten, blev der nydt en cigar i kulden mens at der blev kigget efter stjerner og fasan høns. Der blev efterfølgende nydt Menys pålægskagemand med tilbehør inden de sidste kort blev vendt, kaffen hældt ned og de færdige blandede drinks erklæret et fejlkøb.

Morgenen bød på kaffe, boller mv. til de overnattende gæster der efterfølgende rullede til Rødhus og værten fik bilen vendt til København, lidt syd for Sjællands Lyngby.

Næste night er planlagt hos LMN, søndag 23. maj og den efterfølgende hos AFS den 21. august.

Generalsekretær
Kenneth Nikolov Larsen