Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 23. maj 2021 :

DSJ night 88 hos Lasse Meik Nielsen (20.00 – 02.40)

Klubben var tilbage i Aabybro i de indrettede lokaler på Kirkevej. Der var dækket op med diverse snacks, dog manglede der frisk frugt. Det viste sig at en søndag, som ovenikøbet var en pinsesøndag, havde holdt flere butikker lukket og udvalget derfor kraftigt reduceret.

Heldigvis har direktøren en veludstyret gin bar, så på drinks siden manglede der bestemt ikke noget.

AB kom med bordet som havde været i Blokhus siden nighten i Nørre Lyngby. AFS kunne dog ikke huske at vejen hjem fra Nørre Lyngby havde været omkring Rødhus. Det vides ikke om det er alderen eller om AFS sov der gjorde at det ikke kunne huskes.

Under mødet, blev både referat og økonomi godkendt uden anmærkninger og spillet kunne begynde.

Som andre kortaftener, bliver verdenssituationen vendt. AFS havde fået overbevist AB om at se EXIT, så både sæson 1 og sæson 2, blev diskuteret blandt de medlemmer der havde set dem.

Aftenen rundede også andre spændende emner som barbering og sous vide, hvor medlemmernes erfaring blev vendt.

Der blev også talt om den eventuelle tur til Rom, som blev planlagt til uge 40, torsdag 7. oktober til søndag 10. oktober. Mere vil følge ved den næste night, hvor turen planlægges i flere detaljer og ansvarsområder uddeles. Vi håber at turen stadig kan gennemføres og der ikke sker en øget smitte med øgede restriktioner – kun tiden vil vise det.

Natmaden bestod er fremragende hotdogs med alt tilbehør – bestemt nok til at stille sulten ved medlemmerne.

Da tiden nærmede sig 2.40, blev kortene pakket sammen, regnskabet gjort op, hvor det viste sig at der var 2 vindere, KNL og klubben.
Næste night er planlagt hos AFS, lørdag 4. september og den efterfølgende hos AB den 6. november som sikker også vil inkludere jubilæum.

Generalsekretær
Kenneth Nikolov Larsen