Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 22. januar 2022 :

DSJ night 91 hos Kenneth Nikolov Larsen (20.00 – 03.05)

Årets første night blev afholdt af medlemmet i den danske hovedstad, men blev afholdt nær Vesterhavet i Abs sommerhus, som venligst havde lånt det ud i dagens anledning.

AFS og LMN var lidt forsinket, da de, til trods for at havde været i sommerhuset flere gange, ikke kendte vejen uden af, og derfor måtte stole på adressen i invitationen, som desværre manglede et enkel bogstav. Men frem kom de og nighten kunne begynde.

Referatet af seneste night og jubilæum blev hurtigt godkendt og det samme gjorde økonomien som havde givet et plus i DSJs kasse, eller konto om man vil, det blev dog mere end brugt på jubilæet.

ØC havde også lavet årsregnskab og kunne berette at DSJ havde haft et positivt kasseflow (tab/gevinster på spil) for 2021, og at LMN havde stået for 99% af det positive flow. Der var et mindre underskud for året, men generelt har DSJ haft et meget stabilt resultat de foregående 3 år. De øvrige medlemmer takkede LMN for årsregnskabet og for at holde klubben likvid med sit hasardspil.

Værten havde i dagens anledning medbragt en lille gave til medlemmerne, som bestod af nogle strømper det passer til DSJ.

Spillet kunne starte og der blev samtidig forsøgt at vise VM i herrehåndbold, Danmark mod Kroatien – dog havde værten åbenbart ikke betalt for TV pakken i lejen, og derfor kunne kampen ikke ses. Danmark vandt alligevel 27-24 og forsatte den gode stime.

Efter sigende skulle der være mulighed for at se Nordlys den aften, så AB og KNL tog et kig ude og kunne konstatere at det kunne man så ikke – det eneste lys man kunne se, var fra sommerhusene.

Der havde åbenbart også været masser af lys og nogle gode øjne hos sommerhus grundejerforening i området da de kunne se ABs opfriskerede trappe fra lang afstand – en trappe som var anlagt for mange år siden, men åbenbart først nu var blevet et problem.

Aftenen bød på masser af god varme fra pillefyret, gode alkoholfrie øl, gin, rom og kaffe – alt til at give en god aften. Ved natmad blev der serveret pålægskagemand, som godt kunne mætte de 4 medlemmer.
LMN kunne holde hele natten, men var flere gange tæt på at komme, altså på fallittens rand og måtte kapitulere til sidst og få forhøjet sin kredit. Det samme måtte AFS dog også, men her fik han vendt sit held og vundet noget af det tabte tilbage.

Nighten sluttede lidt over 3 og der var endnu engang et positivt resultat til klubben og endnu engang var LMN den største bidragsyder.
Næste night blev planlagt hos LMN til lørdag 2. april og det efterfølgende hos AFS den lørdag den 11. juni.

Generalsekretær
Kenneth Nikolov Larsen