Site Network: Public | Member

Mødereferater

Læs referater fra hver eneste DSJ-Night samt fra jubilæer. Så kan du følge med i hvad Den Sorte Jakke er i gang med.

Referat af 3. september 2022 :

DSJ night 93 hos Anders Flamsholt Sørensen (20.00 – 01.45)

Efter medlemmer havde nydt sommeren med familien, var det igen blevet hverdag og tid til en aften med de øvrige DSJ-medlemmer.

AFS var vært og havde dækket op til aftenens BlackJack med et godt udvalg af både vådt og tørt.

Det indledende møde blev sat i gang, og referat blev godkendt med et par enkelte rettelser, mens økonomien havde lidt flere udfordringer. Dels var der udestående for en af medlemmerne, samt en kasse der ikke stemte. LMN lovede at få det kigget igennem, og rettet til næste night. DSJs opsparing forsætter med at vokse og medlemmer glæder sig til snart at kunne rejse til nye eksotiske destinationer sammen.

Selvom referatet nævnte at hjemmesiden skulle gennemgås af medlemmerne til denne night, var det ikke kommet med i den noget alternative indbydelse der var sendt ud af værten. Bonus info om indbydelsen er at der oprindeligt var sendt en indbydelse til night i juni, som blev udskudt – og da tiden var inde til nighten i september, var det selv samme indbydelse der fandt vej til medlemmerne – desuden blot som en tekstbesked, et højest overraskende træk fra værten som tidligere har været stærk kritisk over at indbydelserne kunne sende per e-mail og ikke snail-mail, måske diskussionen om indbydelser skal genåbnes.

Tilbage til hjemmesiden. Da det ikke var en del af dagsordenen, blev det aftalt at udskyde diskussionen til den næste night. Det blev desuden aftalt at der ved næste night skulle lægges en dato i kalenderen til den længe ventede Prag tur.

Det blev aftalt at næste night ville være endnu en omvendt night, da der afholdes jubilæum samme dag.

Spillet kunne endelig begynde, jetonerne blev delt ud – stablet i tårne naturligvis, og kortene blev vendt.

Nighten emner bød på flere spændende emner, startende med en safari eventyr planlagt til 2023 til det sydafrikanske land. Der blev også fortalt gode vittigheder, især en med hamburger, cheeseburger, mv. blev taget godt i mod.

Der blev talt om jobbet som direktør og de øvrige medlemmer (ikke-direktører) fik en god indsigt i hvordan livet er på toppen. Der blev også talt politik, da der jo forventes et valg inden længe. Udvalgte af politikere er dog ikke imponerende, og medlemmerne mente det ville være svært at finde en passende kandidat. Heldigvis venter en valgkamp om hjørnet hvor medlemmerne forhåbentlig kan blive klogere på hvilken politiker der deler deres meninger og dermed hvem der fortjener en stemme.

Sommerens ferier og hvor meget en god ferie egentlig koster blev diskuteret og med de stigende priser på el, gas mv. må medlemmer måske håber på lønstigning eller spare lidt på de fremtidige ferier.
Natmaden bestod af den klassiske hot dog, denne gang delvis leveret af to-good-to-go – ja, DSJs medlemmer er naturligvis med til at reducere madspildet og spare lidt kroner ovenikøbet.

Nighten sluttede kl. 1.45 og endnu engang med klubben og AB som vindere, AFS med 0 resultat og LMN og KNL som spæder til klubkassen.

Næste night blev planlagt hos AB til lørdag 5. november og den efterfølgende hos KNL lørdag den 21. januar.

Generalsekretær
Kenneth Nikolov Larsen