Site Network: Public | Member

Ud af huset

Den Sorte Jakke tager også ud til forskellige arrangementer. Her møder vi op med Black Jack og Roulette bord.

 

4 x 30 års fødselsdag i Kolkær :

Det var ikke uden spænding i kroppen de 3 repræsentanter fra DSJ den 25. September 1999 nærmede sig Koldkær ved Hals. De var en måneds tid forinden blevet kontaktet af en ung medarrangør af en 4 x 30 fødselsdag, hvor temaet var "Den amerikanske mafia i 20'erne & 30'erne". I denne forbindelse skulle der være spillebule i et tilstødende lokale og medarrangøren Mette Bang havde derfor spejdet Internettet tyndt og fundet DSJ's hjemmeside. Hun blev tiltalt af hjemmesiden og kontaktede derfor DSJ og opfordrede dem til at komme og bestyre spillelokalet. Et frisk initiativ som DSJ naturligvis kun kunne bifalde. Efter få brevvekslinger blev det klart, at DSJ med glæde ville påtage sig jobbet hos de, på daværende tidspunkt, totalt ukendte mennesker.

DSJ troppede op omtrent klokken 19.20. De mødtes for første gang med den imødekommende kontaktperson og gjorde klar til en lang spilleaften i det pyntede lokale. Med fornem beværtning og den gode stemning der prægede arrangementet, var DSJ ekstra motiveret for at give gæsterne en god spilleoplevelse.

Omtrent klokken 22.00 blev dørene slået op til spillelokalet og interessen var overvældende. De 60 feststemte og venligsindede gæster viste en stor begejstring for spillenes mysterier og DSJ fornemmede, at flere måske var blevet motiveret for at besøge et rigtig kasino på et senere tidspunkt.

For første gang i DSJ's historie skulle de også bestyre en roulette. En spændende udfordring der ligeledes gik over alt forventning. Da klokken hastigt nærmede sig fem den efterfølgende morgen, takkede DSJ af for en forrygende festlig, og ikke mindst, travl aften. De havde på det tidspunkt styret rouletten og Black Jackbordet i ca. 7 timer med fuldt hus hver gang og nydt hvert et minut i fulde drag.

Ved den efterfølgende evaluering af arrangementet var det klart, at DSJ måtte betegne aftenen som værende yderst velarrangeret og meget vellykket. Der var en fantastisk stemning aftenen igennem og DSJ var enige om, at de bestemt ikke ville afvise et lignende tilbud en anden gang.

Billeder :

Bestyrelsesformanden styrer her Black Jackbordet. Økonomichefen styrer her rouletten, mens formanden ser på.