Site Network: Public | Member

Ud af huset

Den Sorte Jakke tager også ud til forskellige arrangementer. Her møder vi op med Black Jack og Roulette bord.

 

Gallapremiere på ”Die another day” i Bio huset i Galten :

Turen gik denne gang til Galten, mellem Århus og Silkeborg, hvor den officielle James Bond klub i Danmark Y2K arrangerede en event i anledningen af premieren på den 20. James Bond film i rækken. Bio huset i Galten havde til anledningen inviteret diverse sponsorer og venner af huset til en aften der var Bond værdig.

Til at hjælpe med at skabe denne atmosfære var DSJ blevet hyret af Y2K til at stå for roulette og Blackjack inden filmen blev vist. Et sådan tilbud takker DSJ naturligvis ikke nej til og mødte op med 3 mand, da den 4. til sin egen ærgrelse desværre var forhindret. Til gæsterne blev der naturligvis serveret Martini ”Shaken not stirred” som blev nydt under spillet.

Der blev ved indgangen udleveret en værdikupon til en værdi af 88$ i jetoner. Disse kunne så anvendes efter eget ønske i DSJ’s casino. Blev der gamblet rigtigt kunne man indløse 250$ i jetoner til popcorn som kunne nydes under filmen. Efter en blød opstart hvor gæsterne lige skulle se tingene an, kom der hurtigt gang i både rouletten og blackjackbordet. Efter ca. 2 timers spil, hvor der både var vundet og tabt, jublet og grædt, var gæsterne nu i den rette stemning til at sætte sig tilbage i biografsæderne og nyde resten af showet som Y2K havde arrangeret. Det bestod bl.a. en Bond-quiz og selvfølgelig filmen ”Die another day” som levede op til den sædvanlige Bond stil.
Cirka ved midnat takkede DSJ for en forrygende aften og vendte næsen mod Aalborg.

Billeder :